26.2.14

Peixinhos da Horta | Fish from the Garden




INGREDIENTES
INGREDIENTS
-10 Vagens de Feijão verde
-10 Pods of Green Beans
-1 Ovo
-1 Egg
-2 Colheres de sopa de Farinha
-2 Tsp of Flour
-Sal e pimenta para temperar
-Salt and pepper to season
-Salsa picada
-Chopped Parsley
-Óleo para fritar
-Oil for frying


PREPARAÇÃO
-Retirar os fios laterais do feijão verde e cozer 5 minutos em água com sal
-Retirar da água e passar por água fria para não amolecerem
-Fazer o polme mexendo o ovo temperado com sal, pimenta e salsa e juntar a farinha
-Mergulhar as vagens no polme e fritar em óleo a ferver, até ficarem dourados
-Escorrer bem e servir quentinhos ou já frios, simples ou com maionese!
PREPARATION
-Remove the strands from the sides of green beans and boil 5 minutes in salted water
-Remove from the water and go through cold water so they do not become soften
-Make the mixture stirring the egg seasoned with salt, pepper and parsley and add the flour
-Soak the beans in the mixture and fry in boiling oil until browned
-Drain well and serve warm or cold, simple or with mayonnaise!