28.4.14

Folhado fino de brie e tomate cherry | Fine puff with brie and cherry tomato


INGREDIENTES
INGREDIENTS
-1 Fatia de queijo brie
-5 Folhas de Massa filo
-Manteiga para untar
-Tomates cherry  a gosto

PREPARAÇÃO
-1 Slice of Brie
-5 Sheets of Filo pastry
-Butter to spread
-Cherry tomatoes to taste


-Colocar as folhas de massa filo sobrepostas, untadas previamente com manteiga, num tabuleiro
-Colocar o queijo brie em pequenas fatias sobre a massa e cobrir com os tomates em pedaços
-Cobrir com a restante massa filo que resta nos lados, pincelar com manteiga e levar ao forno a 180º durante 10 minutos
-Servir quente, com o queijo a derreter!
PREPARATION
-Place the sheets of filo pastry overlapped previously greased with butter, on a tray
-Place the brie into small slices over the pastry and cover with the tomatoes into pieces
-Cover with the remaining filo pastry left over on the sides, brush with butter and bake at 180 º for 10 minutes
-Serve hot with the cheese melting!