Farinheira de presunto de porco preto com batata doce | Flour sausage of Iberian pork ham with sweet potato
Esta entrada é uma delícia. A farinheira que comprei tinha pedaços de porco preto mas o efeito é semelhante com uma farinheira simples. A gordura da farinheira derrete no forno e o seu sabor funde-se com a batata doce, tornando-se uma autêntica maravilha!
This entry is a delight. The flour sausage that I bought had pieces of Iberian Pork but the effect is similar to a simple flour sausage. The fat from the flour sausage melts in the oven and the taste blends with the sweet potato, making it a true wonder!
This entry is a delight. The flour sausage that I bought had pieces of Iberian Pork but the effect is similar to a simple flour sausage. The fat from the flour sausage melts in the oven and the taste blends with the sweet potato, making it a true wonder!
INGREDIENTES
|
INGREDIENTS
|
||||||||||
-1 Farinheira com presunto de porco preto
-2 Batatas doces cortadas às rodelas
PREPARAÇÃO
|
-1 Flour sausage of iberian pork ham
-2 Sweet potatoes sliced
|
||||||||||
|
|||||||||||
PREPARATION
|
|||||||||||
|
Comentários
Enviar um comentário