29.4.14

Farinheira de presunto de porco preto com batata doce | Flour sausage of Iberian pork ham with sweet potato

Esta entrada é uma delícia. A farinheira que comprei tinha pedaços de porco preto mas o efeito é semelhante com uma farinheira simples. A gordura da farinheira derrete no forno e o seu sabor funde-se com a batata doce, tornando-se uma autêntica maravilha!

This entry is a delight. The flour sausage that I bought had pieces of Iberian Pork but the effect is similar to a simple flour sausage. The fat from the flour sausage melts in the oven and the taste blends with the sweet potato, making it a true wonder!


INGREDIENTES
INGREDIENTS
-1 Farinheira com presunto de porco preto
-2 Batatas doces cortadas às rodelas

PREPARAÇÃO
-1 Flour sausage of iberian pork ham
-2 Sweet potatoes sliced


-Colocar rodelas de batata doce num tabuleiro e cobrir com fatias de farinheira
-Levar ao forno a 180º durante 20 minutos
-Servir quente com pão!

PREPARATION
-Place in a tray slices of sweet potato with the Portuguese smoked sausage over it
-Take to oven at 180º, for 20 minutes
-Serve hot with bread!