18.12.14

Rolinhos de Espargos e Presunto | Little Rolls of Asparagus and Prosciutto




Uma entrada que não precisa de apresentações. Esta é quase básica, e quase porque convém cozer previamente os espargos. De resto é só enrolar os espargos em presunto e forno. Pronto, já está a entrada feita!

An entrance that needs no introduction. This is almost basic, and almost because it is convenient pre-cook the asparagus. The rest is just wrap the asparagus in prosciutto and oven. That's it. Entrance made!



INGREDIENTES

INGREDIENTS
-Espargos verdes

-Green Asparagus
-Fatias de presunto

-Thin slices of Prosciutto
-Manjericão seco

-Dried Basil
-1 pitada de Sal

- 1 Pinch of Salt

PREPARAÇÃO
PREPARATION
- Cozer os espargos 2 minutos em água temperada a ferver
- Cook the asparagus 2 minutes in seasoned water
-Pré-aquecer o forno a 180ºC
-Pre-Heat the oven to 180 °C
- Enrolar os espargos em fatias de presunto e colocar num tabuleiro
- Wrap the asparagus in prosciutto slices and place on a tray
-salpicar com manjericão seco e levar ao forno 10 minutos
- Sprinkle with dried basil and bake 10 minutes
- Retirar do forno e servir.
- Remove from oven and serve.