5.12.14

Batata doce assada {com manjericão e flor de sal} | Roasted sweet potatoes {with basil and sea salt}



Que snack tão delicioso. Já provaram? Pois este é o tipo de petisco que faço muitas vezes quando tenho fome e quero comer algo apetitoso rapidamente.

What a snack so delicious. Have you ever tasted? Well this is the kind of snack that I often do when I'm hungry and I want to eat something appetizing quickly.



INGREDIENTES

INGREDIENTS
-2 Batatas doces

-2 Sweet potatoes
-1 Colher de sopa de Azeite

-1 Tsp Olive oil
-1 Pitada de Flor de Sal

-1 Pinch of Sea Salt
-1 Pitada de Manjericão seco

- 1 Pinch of dry Basil


PREPARAÇÃO
PREPARATION
- Pré-aquecer o forno a 150 ° C e forrar um tabuleiro
-Preheat the oven to 150°C and line a baking tray
com papel vegetal
with baking paper
- Lavar bem as batatas e cortar em rodelas finas
-Wash well the potatoes and cut  thin round slices
-Dispor no tabuleiro e temperar
-Put  in the tray and season
- Levar ao forno durante 10 minutos ou até dourarem.
- Bake for 10 minutes or until golden.