Batata doce assada {com manjericão e flor de sal} | Roasted sweet potatoes {with basil and sea salt}
Que snack tão delicioso. Já provaram? Pois este é o tipo de petisco que faço muitas vezes quando tenho fome e quero comer algo apetitoso rapidamente.
What a snack so delicious. Have you ever tasted? Well this is the kind of snack that I often do when I'm hungry and I want to eat something appetizing quickly.
INGREDIENTES
|
|
INGREDIENTS
|
-2 Batatas doces
|
|
-2 Sweet potatoes
|
-1 Colher de sopa de Azeite
|
|
-1
Tsp Olive oil
|
-1 Pitada de Flor de Sal
|
|
-1 Pinch of Sea Salt
|
-1 Pitada de Manjericão seco
|
|
- 1 Pinch of dry Basil
|
PREPARAÇÃO
|
PREPARATION
|
- Pré-aquecer o forno a 150 ° C e forrar um tabuleiro
|
-Preheat the oven to 150°C and line a baking tray
|
com papel
vegetal
|
with baking paper
|
- Lavar bem as batatas e cortar em rodelas finas
|
-Wash well the potatoes and cut thin round slices
|
-Dispor no
tabuleiro e temperar
|
-Put in the tray and season
|
- Levar ao forno durante 10 minutos ou até dourarem.
|
- Bake for 10 minutes or until golden.
|
Comentários
Enviar um comentário