Sandes Caprese | Caprese Sandwich
Nada melhor que uma saladinha para este verão não é? Não! Adoro pão e se for torradinho não faz mal nenhum. Barrado com azeite e alho, devoro num instante com tomate e queijo mozzarella de bufalla. Uma delícia!
Nothing better then a salad for this summer, isn´t it? No! I love bread and toasted does no harm.
Spread with olive oil and garlic, I devour in an instant with tomato and mozzarella cheese bufalla. A delight!
INGREDIENTES
|
|
INGREDIENTS
|
-Pão da avó em fatias
|
|
- Sliced bread
|
-1 Dente de Alho
|
|
-1 Clove Garlic
|
-Azeite
|
|
-Olive oil
|
-Manjericão seco
|
|
-Dried Basil
|
-Tomates cereja
|
|
-Cherry Tomatoes
|
-Mozzarella de Bufala
|
|
- Bufala mozzarella
|
-Vinagre Balsâmico
|
|
-Balsamic Vinager
|
PREPARAÇÃO
|
PREPARATION
|
-Torrar
ligeiramente o pão e esfregar o alho nas fatias de pão
|
-Toast slightly the bread and rub garlic on slices of
bread
|
-Colocar os
tomates cerejas numa frigideira regados com
|
-Place the tomatoes in a pan with the balsamic vinager
|
vinagre balsâmico
e deixar caramelizar ligeiramente
|
And let it caramelize slightly
|
-Servir as
sandes recheadas com os tomates e mozzarella
|
-Serve the sandwich filled with the tomatoes and
|
temperadas com
manjericão e azeite.
|
mozzarella seasoned with basil ando live oil.
|
Comentários
Enviar um comentário