Almondegas e salsa | Meatballs and Parsley
Os meus filhos gostam muito das almondegas do ikea e eu resolvi pesquisar... O resultado foi: "Mãe não têm o mesmo sabor que as do ikea, mas são igualmente saborosas!"
My children are very fond of meatballs from IKEA and I decided to research ... The result was: "Mom they do not taste the same as those of the Ikea, but are also tasty!"
INGREDIENTES
|
INGREDIENTS
|
|
-300 gr de Almondegas de carne de porco
|
-300 gr Pork Meatballs
|
|
-1 Cebola branca picada
|
-1 White Onion chopped
|
|
-1 Dente de Alho picado
|
-1 Clove garlic chopped
|
|
-1 Colher de sopa de Azeite
|
-1 Tsp Olive Oil
|
|
-1 Chávena de caldo de legumes
|
-1 Cup Vegetable stock
|
|
-1 Folha de Louro
|
-4 Bay leaf
|
|
-1 Pitada de Noz moscada em pó
|
-1 Pinch Nutmeg powder
|
|
-1 Pitada de Sal e Pimenta
|
-1 Pinch of Salt and Pepper
|
|
-100 ml Polpa de tomate
|
-100 ml of Tomato pulp
|
|
-200 ml Natas de soja
|
-200 ml Soy Cream
|
|
-1 Ramo de Salsa picada
|
-1 Chopped Parsley branch
|
PREPARAÇÃO
|
PREPARATION
|
-Fritar as
almondegas no refogado com a cebola, o alho, o azeite e o louro
|
- Fry the meatballs in braising with onion, garlic, olive oil and bay
leaf
|
-Temperar as
almondegas com sal, pimenta e noz moscada
|
- Season the meatballs with salt, pepper and nutmeg
|
-Adicionar o
caldo e quando levantar fervura, adicionar as natas e a polpa
|
-Add The broth and when it boils, add the cream and the pulp
|
-Cozinhar em
lume brando 10 minutos e juntar a salsa
|
- Cook over low heat 10 minutes and add the parsley
|
-Servir com
arroz branco, batata frita ou esparguete.
|
- Serve with white rice, fries or spaghetti.
|
Comentários
Enviar um comentário