Pescada de Coentrada em fatia de Pão Alentejano | Coriander hake in a slice of bread from Alentejo
Cá em casa há quem não goste muito de pescada, por isso tento sempre dar a volta e pensar em maneiras originais e diferentes para que a pescada ganhe novos sabores. Aqui os coentros dominam completamente e fica adorável!
Here at home there is someone who does'nt like much of hake, so I always try to give back and think of unique and different ways for hake get new flavors . Here the coriander dominate completely and is lovely!
Here at home there is someone who does'nt like much of hake, so I always try to give back and think of unique and different ways for hake get new flavors . Here the coriander dominate completely and is lovely!
INGREDIENTES
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INGREDIENTS
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-4 Fatias grossas de Pão Alentejano
-600 gr Lombos de Pescada
-1 Ramo de coentros frescos
-2 Colheres de sopa de Azeite
-1 Colher de café de Sal
-3 Dentes de Alho picado
-3 Colheres de Sopa de Vinho branco
-1 Colher de sopa de Vinagre Balsâmico
PREPARAÇÃO
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-4 Thick slices of portuguese bread or other
-600 gr Hake Fillets
-1 Bunch of fresh coriander
-2 Tsp of Olive oil
-1 Tsp of Salt
-3 Cloves of garlic chopped
-3 Tsp white wine
-1 Tsp of Balsamic Vinegar
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PREPARATION
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