1.7.15

Sandes Caprese | Caprese Sandwich


Nada melhor que uma saladinha para este verão não é? Não! Adoro pão e se for torradinho não faz mal nenhum. Barrado com azeite e alho, devoro num instante com tomate e queijo mozzarella de bufalla. Uma delícia!

Nothing better then a salad for this summer, isn´t it? No! I love bread and toasted does no harm.
Spread with olive oil and garlic, I devour in an instant with tomato and mozzarella cheese bufalla. A delight!



INGREDIENTES

INGREDIENTS
-Pão da avó em fatias                                         

- Sliced bread
-1 Dente de Alho

-1 Clove Garlic
-Azeite                                         

-Olive oil
-Manjericão seco                                               

-Dried Basil
-Tomates cereja                                       

-Cherry Tomatoes
-Mozzarella de Bufala

- Bufala mozzarella
-Vinagre Balsâmico                           

-Balsamic Vinager






PREPARAÇÃO
PREPARATION
-Torrar ligeiramente o pão e esfregar o alho nas fatias de pão
-Toast slightly the bread and rub garlic on slices of bread 
-Colocar os tomates cerejas numa frigideira regados com
-Place the tomatoes in a pan with the balsamic vinager
vinagre balsâmico e deixar caramelizar ligeiramente
And let it caramelize slightly
-Servir as sandes recheadas com os tomates e mozzarella
-Serve the sandwich filled with the tomatoes and 
temperadas com manjericão e azeite.
mozzarella seasoned with basil ando live oil.