23.2.15

Almondegas e salsa | Meatballs and Parsley



Os meus filhos gostam muito das almondegas do ikea e eu resolvi pesquisar... O resultado foi: "Mãe não têm o mesmo sabor que as do ikea, mas são igualmente saborosas!" 

My children are very fond of meatballs from IKEA and I decided to research ... The result was: "Mom they do not taste the same as those of the Ikea, but are also tasty!"




INGREDIENTES

INGREDIENTS
-300 gr de Almondegas  de carne de porco          

-300 gr Pork Meatballs
-1 Cebola branca picada

-1 White Onion chopped
-1 Dente de Alho picado

-1 Clove garlic chopped
-1 Colher de sopa de Azeite

-1 Tsp Olive Oil
-1 Chávena de caldo de legumes

-1 Cup Vegetable stock
-1 Folha de Louro

-4 Bay leaf
-1 Pitada de Noz moscada em pó

-1 Pinch Nutmeg powder
-1 Pitada de Sal e Pimenta

-1 Pinch of Salt and Pepper
-100 ml Polpa de tomate

-100 ml of Tomato pulp
-200 ml Natas de soja

-200 ml Soy Cream
-1 Ramo de Salsa picada

-1 Chopped Parsley branch



PREPARAÇÃO
PREPARATION
-Fritar as almondegas no refogado com a cebola, o alho, o azeite e o louro
- Fry the meatballs in braising with onion, garlic, olive oil and bay leaf
-Temperar as almondegas com sal, pimenta e noz moscada
- Season the meatballs with salt, pepper and nutmeg
-Adicionar o caldo e quando levantar fervura, adicionar as natas e a polpa
-Add The broth and when it boils, add the cream and the pulp
-Cozinhar em lume brando 10 minutos e juntar a salsa
- Cook over low heat 10 minutes and add the parsley
-Servir com arroz branco, batata frita ou esparguete.
- Serve with white rice, fries or spaghetti.