10.2.14

Mac and Cheese com Chouriço | Mac and Cheese with Chorizo


Gosto muito de Mac and cheese, mas à minha maneira, ou seja, queijos leves, como mozzarella, por exemplo e chouriço que lhe dá um toque especial.

I really like Mac and cheese, but in my own way, in other words, soft cheeses, such as mozzarella, for example, and I add chorizo​​, which gives it a special touch.

INGREDIENTES                       INGREDIENTS

-Penne Cozida                                    -Cooked Penne 
-Queijo ralado a gosto (usei mozzarella)           -Grated cheese to taste (I used mozzarella)
-10 Fatias de Chouriço picado                     -10 Slices of Chorizo chopped
-1 Colher de sopa de Azeite                       -1 Tsp Olive Oil
-3 Colheres de sopa de Natas                      -3 Tsp Cream
-Oregãos para temperar                            -Oregano to season

PREPARAÇÃO

-Colocar o azeite a aquecer e juntar o chouriço, deixando em lume médio 1 minuto
-Juntar a massa para lhe adicionar o sabor do chouriço e deixar cozinhar mais 1 minuto ou 2
-Adicionar as Natas e o queijo, desligar o lume e envolver bem a mistura
-Levar ao forno (180º) a gratinar, temperado com oregãos e mais queijo para cobrir a massa, durante 10 minuto ou até ficar dourado.

PREPARATION

-Place the olive oil to heat and add the chorizo, leaving over medium heat 1 minute
-Add the penne to add the flavor of the chorizo ​​and cook 1 more minute or 2
-Add the cream and the cheese, turn off the heat and wrap the mixture well
-Place in the oven (180 º) to gratin, seasoned with oregano and more cheese to cover the penne for 10 minutes or until golden.